ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ
ΑΜΦΙΑΛΗΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΤΗΛ.: 210-4317667


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αγαπητοί μου αδελφοί,
          Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής Ιεραποστολικής περιόδου σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχετε με ζήλο και πολλή προθυμία στις πνευματικές δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που με τη χάρη του Θεού θα πραγματοποιηθούν στην ενορία μας.
Α.  Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 – ώρα 5.00΄ το απόγευμα
Ø Έναρξη Εβδομαδιαίων Εσπερινών (Κατηχητικών) Συνάξεων.
Θα τελεστεί η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στην Υπεραγία Θεοτόκο.
Ακολουθεί προβολή με επίκαιρη ομιλία πνευματικού καταρτισμού.
Β.  Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 – ώρα 5.00΄ το απόγευμα
Ø Έναρξη Κατηχητικών Σχολείων και Ενοριακών Νεανικών Συντροφιών για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και νέους  του Λυκείου και φοιτητές. Θα πραγματοποιηθεί Εορταστική Εκδήλωση στον χώρ++ο του Μπάσκετ στο προαύλιο του Ιερού Ναού με πρωτότυπο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Γ.  Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 – ώρα 9.00΄ - 11.00΄ το βράδυ
Ø Θα τελεστεί η κατανυκτική αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
Δ. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι πραγματοποιούνται στην ενορία μας εβδομαδιαίες συνάξεις για νέους γονείς, λειτουργούν Παιδική και Παραδοσιακή Χορωδία, τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών και γίνονται κάθε μήνα απογευματινές προσκυνηματικές Εκδρομές.
          Επίσης, τα παιδιά και οι νέοι που συμμετέχουν τακτικά στις κατηχητικές συνάξεις της ενορίας μας έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στην όμορφη Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας, στη Στεφάνη Βοιωτίας, 15 αξέχαστες μέρες καλοκαιρινών διακοπών.

Αδελφοί μου Αγαπητοί,
          Η Εκκλησία μας ανοίγει και πάλι σαν στοργική μάνα την θερμή αγκαλιά της και μας καλεί να γευτούμε την μοναδική εμπειρία της εν Χριστώ ζωής.
          Εκείνη έχει τη δύναμη με τη χάρη του Χριστού μας και τις πρεσβείες της Παναγίας μας να διαλύσει τα σκοτάδια του φόβου και της απελπισίας για να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας κουράγιο και ελπίδα, χαρά και λύτρωση!

Καλή δύναμη! Ο Θεός βοηθός!
Σας περιμένουμε όλους με αγάπη!
π. Τιμόθεος