Εκδρομή-Συνεστίαση 2012

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, η Εκδρομή-Συνεστίαση που διοργάνωσαν από κοινού η ενορία του Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου και η ενορία μας. Στην αρχή επισκεφτήκαμε την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργουπηκόου στην Μάνδρα Αττικής. Μετά το προσκύνημα και την εξιστόρηση από τον π.Τιμόθεο του Ιστορικού της ευρέσεως της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγιάς μας και της ανεγέρσεως της Ιεράς Μονής, τελέστηκε δέηση και αρτοκλασία υπέρ υγείας των προσκυνητών και των οικογενειών τους στον προαύλιο χώρο της Μονής.



Στη συνέχεια αφού επιβιβαστήκαμε στα πούλμαν κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στην αίθουσα δεξιώσεων ΈΠΑΥΛΗ στον Ασπρόπυργο για να γευματίσουμε και να ψυχαγωγηθούμε. 


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα των δύο ενοριών. 



Τη σκυτάλη πήρε μετά ο GARO και η Σμαράγδα οι οποίοι απογείωσαν με την μουσική τους και τη φωνή τους το πρόγραμμα και κυριολεκτικά σήκωσαν στο πόδι όλη την αίθουσα.




Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις 6 το απόγευμα όπου αφού πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος αγορά επιστρέψαμε όλοι μαζί με γεμάτες μπαταρίες στα σπίτια μας.

Ευχή όλων μας, να μας δίνονται και άλλες- τέτοιου είδους- ευκαιρίες, να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, πάντα όμως με την ευλογία της εκκλησίας και τη σκέπη της Παναγιάς μας. 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!